GEESTMERAMBACHT. GMA Sports is een organisatie die werkt aan een uitgebreid en professioneel sportaanbod in het natuurgebied Geestmerambacht. De omgeving biedt de mogelijkheid tot het geven van gevarieerde, uitdagende lessen zoals Bootcamp, Kickboksen, Hardlopen of Pilates training. De trainingen worden aangeboden door ervaren en gediplomeerde instructeurs die er alles aan doen om een effectieve training neer te zetten, iedere week weer.

 

Bootcamp is een uitdagende total-body training waarbij  wordt gewerkt aan de algehele conditie. Je kunt meer verwachten dan eenvoudige krachtoefeningen door de inzet van materialen zoals battle-ropes, kettlebells en militaire voorzieningen. De sfeer tijdens de les is vriendelijk en motiverend en er wordt in groepsverband getraind om samen het beste resultaat te behalen. Dit doen wij door naast individuele oefeningen ook aan de slag te gaan met teambuilding oefeningen of wedstrijdjes. Voor je het weet is het uur voorbij en kun je met een voldaan gevoel genieten van je rust.

 

Insanity gaat een stapje verder dan de bootcamp, waarbij je gedurende 60 minuten aan één stuk door gaat trainen. De Insanity biedt de mogelijkheid om je grenzen te overschrijden en net dat beetje meer te halen uit je training. De les heeft een pittig intervalelement in combinatie met krachtuithoudingsvermogen. Tijdens een hardlooproute van 5 tot 7 km zal  fysiek veel van je worden gevraagd, met onderweg oefeningen zoals opdrukken, squaten, planken of een interval! Durf jij het aan ?

 

Loopscholing is gericht op het ontwikkelen van een goede looptechniek tijdens het hardlopen. Tijdens deze training wordt gewerkt aan de hardloopconditie voor de 5 & 10 km. De loopscholing is toegankelijk voor de beginners maar ook  voor gevorderde lopers.

 

EarlyBird training is een mid-intensieve training die in alle vroegte zal worden gegeven. Voor sporters die graag de zon willen zien opkomen terwijl ze genieten van een lekkere training in de natuur. De training is zo ingericht dat je niet de rest van de dag zonder energie zit, maar juist ontspannen en voldaan op je werk aankomt.

 

Wil je meer weten over de sportactiviteiten van GMA Sports ? Neem contact op via info@langedijker-sportunie.nl of bel naar 06 54 32 29 62.

 

TARIEVEN & PAKKETTEN

 

Bootcamp GMA Sports

Bootcamp bij het Geestmerambacht!

 

GMA Sports: Bootcamp, Kickboksen, Hardlopen & Pilates!
Getagd op:                    

3 thoughts on “GMA Sports: Bootcamp, Kickboksen, Hardlopen & Pilates!

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld.