BEDRIJFSBOOTCAMP

 

LANGEDIJK. Bedrijfsbootcamp is begin 2014 steeds populairder geworden en je ziet  dat steeds meer bedrijven investeren in sportvoorzieningen voor hun werknemers. De resultaten van bedrijfsbootcamp zijn op lange termijn duidelijk te merken. Het team is fitter, ziekteverzuim daalt en de onderlinge samenwerking tussen collega’s wordt aanzienlijk verbeterd.

 

De Langedijker Sport Unie heeft de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van Bedrijfsbootcamp. Door te investeren in materialen zoals battle-ropes, kettlebells, en afgedankte militaire voorzieningen kan er al snel een uitgebreide training worden gegeven op locatie. Hierbij kunt u denken aan een parkeer- terrein, een park in de buurt of misschien wel een fabriekshal! De training kan prima voor of na het werk worden gegeven.

 

Tijdens een (bedrijfs)bootcampsessie kunnen tot wel 50 mensen tegelijk trainen. Door met grote groepen te trainen blijven de kosten relatief laag, zonder dat de kwaliteit van de training daardoor onder druk komt te staan. Bij het aanbieden van bedrijfsbootcamp aan grote bedrijven werken wij met meerdere instructeurs om de kwaliteit van de trainingen te kunnen waarborgen en blessures te voorkomen. Alle instructeurs van de Langedijker Sport Unie zijn ervaren en gecertificeerd.

 

Voordelen op een rijtje:
*Minder ziekteverzuim
*Kan voor en na werktijd worden gegeven
*Meer energie in het team
*Cohesie tussen werknemers (en leiding?)
*Teambuilding
*Fit en gezond team

 

De Langedijker Sport Unie houdt uw onderneming graag fit en gezond. Neem contact op via info@langedijker-sportunie.nl

 

Bedrijfsbootcamp - Teambuilding activiteiten

Bedrijfsbootcamp – Teambuilding

Bedrijfsbootcamp – Gezond team, gezond bedrijf!

Een mening over “Bedrijfsbootcamp – Gezond team, gezond bedrijf!

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld.