SMALL GROUP TRAINING

SMALL GROUP TRAINING is een trainingsvorm waarbij je werkt met groepen van maximaal 5 deelnemers. Door de kleine groepen kan je sneller resultaten bereiken, doordat je veel persoonlijke aandacht kunt bieden aan de deelnemers. GMA Sports biedt small group training aan in het Geestmerambacht, en in de regio Alkmaar.

 

GMA Sports heeft verschillende programma’s ontwikkeld voor de small group setting. De programma’s hebben een duur van 8 of 12 weken, waarbij je twee keer per week, 60 minunten traint. De lessen kunnen plaatsvinden in het Geestmerambacht of bij onze binnen locatie in Langedijk.

 

Deze trainingsvorm kan gemakkelijk worden georganiseerd op locatie. GMA Sports heeft een uitgebreid aanbod voor bedrijven uit de regio. Voor, of na werktijden kunnen er activiteiten worden georganiseerd voor het personeel.

 

SMALL_GROUP_TRAINING_Langedijk_Alkmaar_Heerhugowaard

 

 

Small Group Training Geestmerambacht

 

 

 

 

Small group trainingen worden in het rooster gebracht in overleg met de deelnemers. Wil je deelnemen aan deze trainingsvorm, neem dan contact op de met GMA Sports. Het is mogelijk om bijvoorbeeld met een groep vriendinnen aan te melden, en in overleg de tijden van de training te bepalen. Het is dan ook mogelijk een ‘vaste groep’ in te stellen, waar alleen jij en je vriend(in)en trainen. Door met elkaar te sporten, blijf je makkelijker gemotiveerd en haal je meer resultaat uit het programma!

Small Group Training Alkmaar e.o

Small Group Training Alkmaar e.o

 

 

GMA Sports is al jaren de grootste sportaanbieder van het recreatiegebied Geestmerambacht. Als lid van GMA Sports kun je vaak gratis of met hoge korting deelnemen aan lokale evenementen die worden georganiseerd vanuit GMA Sports. Op deze manier maken wij sporten net weer iets leuker!

Volg ons op Facebook!

 

 

 

 • Small Group Training @ GMA Sports

  " Ik heb mee gedaan met de pilot small group training bij GMA Sports (Geestmerambacht) en heb de organisatie als professioneel en prettig ervaren! Ik ben flink afgevallen, en heb mijn conditie weer terug! "

 • Bootcamp bij het Geestmerambacht!

  " Naast mijn waterpolo training volg ik bootcamp en Insanity bij het Geestmerambacht, super combinatie! Meer energie en explosiviteit! "

 • Krachttraining naast duursport.

  " Jaren heb ik gewerkt aan mijn hardloopconditie, hier en daar wat pijntjes maar het ging. Nu ik naast mijn hardloop training ben gaan bootcampen(krachttraining) merk ik dat ik meer snelheid en kracht heb en de pijntjes verdwijnen. "

 • Doelgericht & Resultaten!

  " De afgelopen jaren was ik vaak alleen actief in de sportschool en zag weinig verandering. Nu ik in een gezellige groep sport heb ik het gevoel dat ik meer doe dan ooit, en ik zie mijn lichaam fitter en strakker worden! Super blij! "