Langedijker Sport-Unie

 

LANGEDIJK. De Langedijker Sport Unie is begin 2014 opgericht als organisatie die zich bezighoud met het ondersteunen van verenigingen binnen de gemeente. Het streven is om binnen de gemeente sporten zo toegankelijk mogelijk te maken, en de kwaliteit van de trainingen bij verenigingen te waarborgen. Naast het ondersteunen van bestaande sportactiviteiten in de gemeente zijn wij een eigen sportaanbod gaan ontwikkelen in het Geestmerambacht.

 

GMA Sports is begonnen met het organiseren van bootcamp, Insanity, Loopscholing en EarlyBird trainingen. Doordat de trainingen in het natuurgebied Geestmerambacht worden gegeven kunnen de prijzen enorm laag gehouden worden. Door ervaren en gediplomeerde instructeurs in te zetten kunnen er uitdagende work-outs voor jong en oud worden georganiseerd. Meer informatie kun je vinden onder de tab GMA Sports.

 

Ook is de Langedijker Sport Unie aan de slag gegaan met het aanbieden van Bedrijfsbootcamp, om bedrijven in de omgeving van Alkmaar en Langedijk fit en gezond te houden. Een gezond en fit team heb je nodig voor een gezond bedrijf! Meer informatie kun je vinden op de pagina BEDRIJFSBOOTCAMP.

 

Naast het sporten werd al snel duidelijk dat er ook een enorme vraag was naar sportverzorging en advies. Daarvoor heeft de Langedijker Sport Unie, Smit Sportmassage in het leven geroepen en het concept Direct Coaching gelanceerd. Op deze website kun je alle informatie vinden over de activiteiten van de Langedijker Sport Unie, GMA Sports en Smit Sportmassage.

 

Heeft u vragen ? Neem dan contact op via info@langedijker-sportunie.nl of bel naar 06 54 32 29 62.

 

 

CONTACT

 

 

Langedijker Sport Unie

Langedijker Sport Unie