LOOPSCHOLING

 

GEESTMERAMBACHT. Tijdens de Loopscholing van GMA Sports ga je aan de slag met je looptechniek en het verbeteren van de algehele conditie. Tijdens de Loopscholing zal er worden gewerkt aan de techniek, maar ook het versterken van de benen en je core. De training is toegankelijk voor alle niveaus, en je kunt altijd werken aan je persoonlijke doelstelling. Het kan zijn dat je wilt trainen voor je eerste 5 km, maar ook je tijd willen verbeteren op de 10 km.

 

De training is vooral educatief ingericht om jezelf als loper beter te leren kennen. Met vragen over techniek, voeding of blessurepreventie kun je altijd bij je trainer terecht om advies in te winnen.

 

Op het lesrooster kun je zien wanneer de loopscholing in het Geestmerambacht plaatsvindt. De training wordt aangeboden door ervaren en gediplomeerde instructeurs.

 

 

 

Naast het sporten kun je bij GMA Sports ook terecht voor alle sportverzorging die je nodig hebt. Zo hebben wij in Langedijk een massagepraktijk waar je terecht kunt voor een sportmassage, ontspanningsmassage en cuppingmassage. Door dit de combineren met je training bij GMA Sports, kun je snel en effectief je doelen behalen. Met deze combi kun je tevens gebruik maken van fikse korting!

 

TARIEVEN & PAKKETTEN

Loopscholing Geestmerambacht

Loopscholing Geestmerambacht