Smit Sportmassage

 

SPORTMASSAGE LANGEDIJK. Smit sportmassage is een vertakking van de Langedijker Sport Unie die zich heeft gespecialiseerd in massagetherapie. Over de afgelopen jaren hebben wij naast sportmassage ons ook verdiept in ontspanningsmassage en cupping-massage. Wij behandelen in Langedijk, Roelofarendsveen, Lisse en aan huis. Wilt u meer informatie over ons massage aanbod, klik hier.

 

Waarom sportmassage ? 

 

Sportmassage is een massage die zich richt op het verbeteren van de doorbloeding van de spieren, afvoeren van vocht en afvalstoffen. De behandeling zal er voor zorgen dat de spieren langdurig soepel en ontspannen aanvoelen. Met verschillende massage technieken worden blokkades en triggerpoints aangepakt om de spier(en) tot ontspanning te brengen. Na een behandeling kunnen er al enorme veranderingen plaatsvinden, tot wel 48 uur na de behandeling is er een verbeterde doorbloeding en verhoogd herstel vermogen.

 

Niet alleen voor sporters ?

 

Nee, sportmassage is voor iedereen die zijn lichaam wil onderhouden en graag soepel door de dag heen wil. Het komt vaak voor dat spieren vast komen te zitten door langdurig werken of stress. Binnen enkele behandelingen kunnen de spieren weer soepel en ontspannen aanvoelen. In combinatie met oefeningen of aanpassingen in het beweeg patroon kunnen klachten zelf voor goed weg gewerkt worden.

 

Overbelasting van spieren kan bij iedereen voorkomen, denk hierbij aan een lange dag in de tuin werken of misschien wel een dag sjouwen met verhuisdozen. We hebben allemaal wel eens drukke periodes met stress, het is dan fijn om even gemasseerd te worden om de spieren weer in een ontspannen toestand te krijgen. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u weer terug te brengen in een evenwichtssituatie.

 

Wat doet een sportmasseur ?

 

Anamnese
Functieonderzoek
(deel)Massage
Advies gesprek
Tapen & Bandageren (opt.)
EHBSO

 

 

ACTIES & TARIEVEN

 

Massage praktijk Langedijk

Massage praktijk Langedijk

Massage praktijk Langedijk

Massage praktijk Langedijk

Massage praktijk Langedijk

Massage praktijk Langedijk

Massage praktijk Langedijk

Massage praktijk Langedijk


 

 

 

 

 

 

Een mening over “SPORTMASSAGE

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld.