Pilates Geestmerambacht

PILATES GEESTMERAMBACHT. Eindelijk is het zo ver! GMA Sports gaat zijn aanbod uitbreiden met Pilates, naast de bestaande bootcamp, hardloop en Insanity lessen (bij het Geestmerambacht). De lessen zijn ingericht om meer te halen uit de bestaande lessen, doordat je soepeler en sterker wordt. Tijdens de bootcamp training kan het er nog wel eens wild aan toe gaan. Door voorafgaande de training een Pilates les te volgen maken we je bewuster van je houding, en leren we je de juiste spieren te gebruiken. Als je vervolgens er voor kiest daarna een intensievere les te volgen, zitten alle aandachtspunten nog vers in het geheugen en heb je al een perfecte warming-up gehad!

Onze instructeurs zeggen het volgende over de Pilates lessen bij GMA Sports: ‘Wij bieden alle oefeningen aan die de fysio mee kan geven, maar dan in een uur’.

Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan het versterken van je core, en het leniger maken van de spieren. Dit combineren wij met verschillende mobiliserende oefeningen, zodat je van top tot teen, lekkerder in je vel voelt. De lessen worden aangeboden voor de bootcamp lessen, of als losse training op zaterdag (en binnenkort vrijdag). Klik HIER voor het rooster.

PROEFLES

Pilates Geestmerambacht

Pilates Geestmerambacht

Een mening over “PILATES GEESTMERAMBACHT – GMA Sports

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld.