INTRODUCTIEKORTING OP ALLE MASSAGES!

MASSAGE LANGEDIJK. Smit Sportmassage wil graag dat iedereen de resultaten van massagetherapie ervaart, om  sportprestaties te verbeteren of even lekker te ontspannen. Om dit te stimuleren hebben wij een actie die je niet wilt mislopen. Op alle eerste massages ontvang je 10 euro korting! Mocht je na de eerste behandeling direct drie behandelingen willen afnemen, dan krijg je er direct één gratis.

 

SPORTMASSAGE

 

Sportmassage is  niet alleen bedoeld voor topsporters om beter te presteren of sneller te herstellen. Sportmassage wordt juist veel toegepast om stramme, stijve spieren los te masseren om tot een ontspannen toestand te komen. De masseur zal met verschillende technieken de doorbloeding van de spieren verbeteren en ’trigger points’ aanpakken voor een langdurig effect van de massage. Het effect  van sportmassage is tot wel 48 uur na de behandeling voelbaar en zorgt voor ontspanning en rust. Langdurig gespannen spieren worden losgemaakt en voelen na de behandeling vaak direct weer soepel en ontspannen aan. Smit Sportmassage houdt praktijk in Langedijk en Roelofarendsveen en behandelt ook aan huis of op locatie.

 

CUPPINGMASSAGE

 

Binnen de Oosterse geneeskunde is cupping een veelvuldig gebruikte massagetechniek, die ontwikkeld werd om toxines (gifstoffen) en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Zo worden cups gebruikt om de energiebanen (meridianen) en  acupressuurpunten van het lichaam te behandelen, waardoor pijnen worden verzacht en allerlei ziektes worden bestreden. Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief bij de bestrijding van pijn. Cupping is een vorm van acupunctuur die gericht is op de beweging van de energie, het bloed, en de lichaamsvloeistoffen. De resultaten van cuppingmassage zijn direct na de behandeling merkbaar en  op langere termijn kunnen via deze methode allerlei klachten effectief behandeld worden.

 

ONTSPANNINGSMASSAGE

 

Genieten van vakkundig masserende handen die de spanning uit uw lijf laten wegstromen. Met onze klassieke ontspanningsmassage ondervinden lichaam en geest precies waarvoor deze luxe bedoeld is, namelijk tijdens, maar ook na de behandeling, een volledig relaxed gevoel. Onze professionele masseurs zorgen met geurende oliën en gerichte bewegingen voor een heerlijke ontspanning. Uw bloedsomloop wordt gestimuleerd, uw stress vermindert en dit helpt u volledig tot rust te komen in een sfeervolle ambiance. Ervaar hoe u weer letterlijk en figuurlijk lekkerder in uw vel zit na een ontspanningsmassage!

 

Ontspanningsmassage Langedijk Smit Sportmassage.

Ontspanningsmassage Langedijk Smit Sportmassage.

ACTIES & TARIEVEN

 

 

Introductie korting: Massage Langedijk!

Een mening over “Introductie korting: Massage Langedijk!

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld.