SMALL GROUP TRAINING: 8 WEEKS 2 BIKINI-FIT

Train onder begeleiding van een gecertificeerde en gemotiveerde trainer!

Combinatie van bootcamp trainingen, twee conditie testen en informatie over voeding.

Bij small group trainingen is er veel persoonlijke aandacht.

 

De (small group training) bootcamp training zal worden opgebouwd over een periode van 8 weken (16 trainingen). Je werkt met een vaste trainer die weet wat je belastbaarheid is en begeleid je naar een fit & slank lichaam. Tijdens de training wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke begeleiding, zodat je het maximale kunt halen uit de work-out. Door een mix van kracht en cardio oefeningen bereiken we niet alleen een maximale vetverbranding, maar verhogen we ook de rustverbranding (ook calorieën verbranden als je stil zit!).

 

 

Alle feiten op een rijtje

16 bootcamp trainingen (2 trainingen per week) van minimaal 60 minuten
Small group trainingen, dus altijd voldoende persoonlijke aandacht
Twee conditie testen
Een vaste groep, en een vaste trainer
tijdens deze 8 weken mag je onbeperkt deelnemen aan reguliere trainingen van GMA Sports
kosten voor gehele programma 144,-

 

 

MELD JE NU AAN

 

 

SMALL_GROUP_TRAINING_Langedijk_Alkmaar_Heerhugowaard

8 WEEKS 2 BIKIBI-FIT SMALL GROUP TRAINING

 

Small group trainingen worden in het rooster gebracht in overleg met de deelnemers. Wil je deelnemen aan deze trainingsvorm, neem dan contact op de met GMA Sports. Het is mogelijk om bijvoorbeeld met een groep vriendinnen aan te melden, en in overleg de tijden van de training te bepalen. Het is dan ook mogelijk een ‘vaste groep’ in te stellen, waar alleen jij en je vriend(in)en trainen. Door met elkaar te sporten, blijf je makkelijker gemotiveerd en haal je meer resultaat uit het programma!

Small Group Training Alkmaar e.o

Small Group Training Alkmaar e.o

GMA Sports is al jaren de grootste sportaanbieder van het recreatiegebied Geestmerambacht. Als lid van GMA Sports kun je vaak gratis of met hoge korting deelnemen aan lokale evenementen die worden georganiseerd vanuit GMA Sports. Op deze manier maken wij sporten net weer iets leuker!

Volg ons op Facebook!

 

 

 • Small Group Training @ GMA Sports

  " Ik heb mee gedaan met de pilot small group training bij GMA Sports (Geestmerambacht) en heb de organisatie als professioneel en prettig ervaren! Ik ben flink afgevallen, en heb mijn conditie weer terug! "

 • Bootcamp bij het Geestmerambacht!

  " Naast mijn waterpolo training volg ik bootcamp en Insanity bij het Geestmerambacht, super combinatie! Meer energie en explosiviteit! "

 • Krachttraining naast duursport.

  " Jaren heb ik gewerkt aan mijn hardloopconditie, hier en daar wat pijntjes maar het ging. Nu ik naast mijn hardloop training ben gaan bootcampen(krachttraining) merk ik dat ik meer snelheid en kracht heb en de pijntjes verdwijnen. "

 • Doelgericht & Resultaten!

  " De afgelopen jaren was ik vaak alleen actief in de sportschool en zag weinig verandering. Nu ik in een gezellige groep sport heb ik het gevoel dat ik meer doe dan ooit, en ik zie mijn lichaam fitter en strakker worden! Super blij! "

8 WEEKS 2 BIKINI-FIT