Afvallen, of trainen voor een event? Dit kunnen wij voor jou betekenen!

 

Het nieuwe jaar is weer van start, en dat is een mooi moment om het roer om te gooien in de richting van een gezonder leefstijl. Hier onder vind je een paar leuke opties om eens uit te proberen!

 

Bootcamp: Bootcamp is de afgelopen jaren uitgegroeid van een simpele hype, naar een sport die door duizenden wordt beoefend om in vorm te blijven. Het is een training die in buitenlucht wordt aangeboden, vaak in een natuurgebied of park. De training is extreem effectief door de mix van kracht en cardio oefeningen! Door de cardio elementen verbrand je direct honderden Kcal, en de kracht oefeningen zorgen voor de opbouw van spiervezels. Door de groei in spiermassa neemt je rustverbranding toe, en kom je minder snel aan…WIN-WIN!

 

Kickboksen: Hoewel kickboksen nog wel eens het imago heeft om een agressieve contact sport te zijn, hebben wij er een recreatieve draai aan gegeven. Tijdens de kickboks lessen kun naast het aftrainen van je lichaam, even heerlijk je hoofd legen. Aan het einde van de les ben je niet alleen bijzonder relaxed, maar voor je het weet ook nog eens paar kilo’s kwijt!

 

Hardlopen: Hardlopen is al jaren een bekende weg om te beginnen met sporten, alleen, hoe begin je? Hoe zorg je er voor dat je niet geblesseerd raakt? Tijdens de hardloop training werk je aan je houding en looptechniek. Daarnaast kan er gewerkt worden naar doelstelling zoals je eerste 5, 10 of 16 kilometer!

 

Pilates: Zit je na al die jaren achter je bureau muur vast, of heb je simpel weg vaak problemen met je rug, schouders of nek? Misschien is pilates dan wat voor jou? Tijdens de pilates les werk je aan het langer maken van de spieren, mobiliseren van de gewrichten en versterk je je core. Ook als je last hebt van lichte blessures, kan pilates toch een training zijn waar je aan kunt deelnemen! Vergeet dan alleen niet je trainer in te lichten over de blessure.

 

Heb je na het lezen van dit bericht iets gevonden wat je graag zou willen uitproberen? Neem dan eens contact op het team van GMA Sports. Het nieuwe jaar is begonnen, en wij hebben daar natuurlijk weer een leuke deal voor bedacht! Voor 12,50 kun je deelnemen aan de Geestmerambachtloop 2017, maar ook nog eens gratis sporten tot 31 januari. Of volg je liever 10 lessen tegen een scherpe prijs van 15,-?

 

 

TARIEVEN & PAKKETTEN

Kom gratis deelnemen aan een uitdagende bootcamp training!

Kom gratis deelnemen aan een uitdagende bootcamp training!

 

 

 • Small Group Training @ GMA Sports

  " Ik heb mee gedaan met de pilot small group training bij GMA Sports (Geestmerambacht) en heb de organisatie als professioneel en prettig ervaren! Ik ben flink afgevallen, en heb mijn conditie weer terug! "

 • Bootcamp bij het Geestmerambacht!

  " Naast mijn waterpolo training volg ik bootcamp en Insanity bij het Geestmerambacht, super combinatie! Meer energie en explosiviteit! "

 • Krachttraining naast duursport.

  " Jaren heb ik gewerkt aan mijn hardloopconditie, hier en daar wat pijntjes maar het ging. Nu ik naast mijn hardloop training ben gaan bootcampen(krachttraining) merk ik dat ik meer snelheid en kracht heb en de pijntjes verdwijnen. "

 • Doelgericht & Resultaten!

  " De afgelopen jaren was ik vaak alleen actief in de sportschool en zag weinig verandering. Nu ik in een gezellige groep sport heb ik het gevoel dat ik meer doe dan ooit, en ik zie mijn lichaam fitter en strakker worden! Super blij! "

Afvallen, of trainen voor een event? Dit kunnen wij voor jou betekenen! – GMA Sports