Deelnemersinformatie Sport2000 Geestmerambachtloop 2019

 

Beste hardloper,

 

Ten eerste willen wij jou het beste wensen voor 2019!

Over drie weken zal alweer de 3e editie plaatsvinden van de Geestmerambachtloop. Over de afgelopen drie jaar is deze loop uitgegroeid tot een traditie in de regio.

Dit jaar komen wij weer terug met twee afstanden, de 5 kilometer en de 10 kilometer. Deze routes brengen je rond het meer en bij de 10 kilometer ook nog eens door het achter gelegen vogelrijk! Een prachtige loop door het recreatieschap met een recreatieve sfeer.

Hierbij de concrete informatie op een rijtje:

 

 

STARTTIJD 10 kilometer: 13:00 uur

STARTTIJD 5 kilometer: 13:15 uur (gewijzigd)

 

Startlocatie: Noord-zijde van het Geestmerambacht, ter hoogte van het beheergebouw.

Navigatie: Klaregroetweg 1, Noord-Scharwoude

Faciliteiten: Parkeergelegenheid, toiletten, garderobe, EHBO-post, AED, video-finish, tijdregistratie, overdekte locatie in de vorm van tenten, heaters, drinkpost, warme dranken, soepen en brood.

 

Afhalen startbewijzen

De Geestmerambachtloop is over de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot een loop met honderden deelnemers en bezoekers. Om het afhalen van startbewijzen tot het volgende niveau te tillen hebben wij de handen ineen geslagen met hoofdsponsor Sport2000 Broek op Langedijk.

De startbewijzen kunnen voorafgaande de loop al worden afgehaald in de winkel! Sport2000 Broek op Langedijk bevindt zich in winkelcentrum Broekerveiling in Langedijk. Afhalen kan vanaf maandag 7 januari 2019 – Het is ook mogelijk om het startbewijs op de dag zelf af te halen bij de organisatietent!

 

Contactgegevens 

 

Adres Marktplein 67
Postcode 1721 CK
Plaats Broek op Langedijk
Telefoon 0226-342364
E-mail info@sport2000broekoplangedijk.nl

Route 5 Kilometer

5KM Route

Route 10 Kilometer

 

Kidsrun gaat niet door!

 

Helaas hebben wij moeten besluiten om de kidsrun door de schuiven naar volgend jaar. Door onvoldoende inschrijvingen voor dit onderdeel hebben wij besloten om de kidsrun te annuleren. Het inschrijfgeld zal komende week terug worden gestort.

 

Overige informatie

 

Het parcours kan iets afwijken van de afbeeldingen in de deelnemersinformatie. Dit kan komen door weersomstandigheden en de begaanbaarheid van alle paden. Zowel de 5 als de 10 kilometer zullen met tientallen borden worden aangegeven, houdt dit in de gaten tijdens het rennen!

Als laatste willen wij benadrukken dat het van belang is om het startnummer goed zichtbaar op de buik te bevestigen en niet op de armen, benen of rug. Dit is van belang voor de tijdregistratie! Zie afbeelding:

 

Wij wensen iedereen een prachtige loop toe en zien je graag op 19 januari 2019! Vragen over de loop kunnen worden gemaild naar info@langedijker-sportunie.nl

Sportieve groet,

Michael Smit – GMA Sports

Deelnemersinformatie Sport2000 Geestmerambachtloop 2019