Burn-out begeleiding met garantie?

We leven in een tijd waarin werknemers die uitvallen, steeds vaker voorkomen. Het is een vervelende situatie voor zowel de werknemer als werkgever. De werkdruk loopt op in een krappe arbeidsmarkt en dan hebben wij het nog niet eens gehad over de kosten die een zieke werknemer met zich meebrengt.

Er wordt verwacht dat je als werkgever actief stappen onderneemt om de werknemer weer gezond te krijgen. Vaak betaal je je als bedrijf scheel aan zorgkosten, zonder garantie. Dat vind ik vreemd.

Je betaald duizenden euro’s aan zorgkosten, zonder enige zekerheid dat de werknemen na het proces weer begint aan zijn re-integratie. Als je je als zorgaanbieder competent genoeg voelt, dan is het toch niet vreemd om een garantie af te geven? No-cure No-pay.

Mijn naam is Michael Smit, ik bied volledige burn-out begeleiding aan met garantie. Daarnaast ben ik ook inzetbaar als inhouse preventie adviseur. Ik vind het belangrijk om afspraken te maken met de bedrijven waar ik mee samenwerk. Voldoe ik niet aan de vooraf opgestelde doelen, simpel, no-cure no-pay.Ben je benieuwd wat ik kan betekenen voor uw bedrijf en de gezondheid van uw werknemers? Dan kom ik graag langs om kennis te maken.Michael Smit – Personal Development Trainer
+31654322962
info@langedijker-sportunie.nl

NLP Alkmaar
Burn-out begeleiding met zekerheid
Burn-out begeleiding met garantie?