Langedijker Sport Unie en Diëtiste Wendy Dekker werken aan ‘gezonde’ samenwerking!

 

LSU streeft er al jaren naar om zijn klanten te voorzien van de beste zorg op maat. Na het uitbreiden van GMA Sports met Pilates, het aanbieden van sportmassage via SSM en het steeds vaker afnemen van metingen voor betere (persoonlijke) schema’s, maken wij nu de stap naar samenwerking met een professionele partij voor voeding en diëtiek.

 

‘Het leuke aan het diëtisten vak is de persoonlijke benadering. Iedereen is uniek. Niemand heeft dezelfde leefstijl en voorkeuren. Deze factoren neem ik mee in het advies en de behandeling. Hierbij ligt de focus op de mogelijkheden en niet op de beperkingen. U kunt rekenen op een praktisch advies, waardoor het toepassen in het dagelijks leven voor u de meeste kans van slagen heeft’ aldus Wendy.

 

Iedereen met een basisverzekering heeft recht op 3 uur dieetadvisering per jaar! Dit zijn ongeveer 5-7 consulten. Het kan zijn dat uw aanvullende verzekering meer uren vergoedt. Dit kunt u het beste nagaan bij uw verzekeraar. Wanneer uw eigen risico volledig gebruikt is of indien u jonger dan 18 jaar bent kost dieetadvisering u helemaal niets.

 

CONTACT

 

voeding en diëtiek

voeding en diëtiek

Langedijker Sport Unie

Langedijker Sport Unie

LSU en Diëtiste Wendy Dekker – Voeding, sport & diëtiek Alkmaar e.o