INSANITY

 

GEESTMERAMBACHT INSANITY. GMA Sports is op dit moment de grootste sport aanbieder van het recreatiegebied Geestmerambacht. Naast het bootcamp aanbod waren wij als organisatie opzoek naar een extra uitdaging voor de sporters die vaak na de bootcamp energie over hadden. Wij kwamen al snel uit bij Insanity training als aansluiting op de bootcamp. De Insanity training is een training die meer vraagt dan de standaard bootcamp, er word als sporter meer van je gevraagd en is er vrijwel geen rust. De training heeft een duur van 45 minuten tot maximaal 60 minuten waarin je non-stop aan het sporten bent.

 

Bij het Geestmerambacht is het gebruikelijk om een ‘rondje meer‘ te pakken. Tijdens deze hardloop route van 5 km of 6,5 km word je geconfronteerd met uitdagende, zware oefeningen in combinatie met intervals en sprintjes. Het is daarom ook een vereiste om minimaal 5 km te kunnen hardlopen met een tempo van boven de 10 km per uur. Dit doen wij om de training uitdagend te houden. Tijdens de loopscholing, bootcamp en EarlyBird word er veel aandacht besteed aan de algehele conditie en kun je daar ook prima trainen zodat je later mee kunt met de Insanity. Tijdens de Insanity training wordt er niet gestopt en moet de route worden afgemaakt.

 

Naast het sporten kun je bij GMA Sports ook terecht voor alle sportverzorging die je nodig hebt. Zo hebben wij in Langedijk een massagepraktijk waar je terecht kunt voor sportmassage, ontspanningsmassage en cuppingmassage. Door dit de combineren met je training bij GMA Sports, kun je snel en effectief je doelen realiseren. Met deze combi kun je gebruik maken van fikse korting!

 

 

TARIEVEN & PAKKETTEN

 

 

Insanity GMA Sports

Insanity bij het Geestmerambacht!