DUURZAAM AFVALLEN MET BOOTCAMP TRAINING.

 

DUURZAAM AFVALLEN. Er zijn nog nooit zoveel methodes geweest om af te vallen als nu. Wanneer je niet een cursus of opleiding hebt gevolgd over voeding, is er vaak zoveel informatie online, dat je er alsnog niet wijzer van wordt. Als sportorganisatie vinden wij het belangrijk om onze deelnemers goed op de hoogte te stellen van de mogelijkheden om duurzaam af te vallen, kosteloos.

 

Duurzaam afvallen kost tijd. Er zijn tientallen methodes om in korte tijd veel af te vallen, de effecten zijn alleen van korte duur. GMA Sports is een organisatie die drie dagen per week bootcamp training aanbiedt in het Geestmerambacht, dit combineren wij tegenwoordig  met een gratis voedingsanalyse en advies.

 

Het moment dat je effectief aan je gewicht wilt gaan werken, gaat dit niet alleen om uren lang duursport beoefenen. Naast het verbranden van vetten is het belangrijk dat je spiermassa gaat opbouwen. Het onderhouden van spiermassa kost namelijk ook bouw en brandstoffen. Doordat je spiermassa opbouwt heeft je lichaam in rust ook meer energie nodig, en kun je gemakkelijker je gewicht onder controle houden.

 

Natuurlijk kun je uren lang uitleggen hoe het gehele proces werkt, maar in de basis blijft het allemaal het zelfde. Als je duurzaam wilt afvallen, dan zul je ook spiermassa moeten opbouwen. Jezelf uithongeren met dure poedertje en shakes is niet de oplossing, en zul je aan het einde van de rit vaak zwaarder zijn dan er voor(jojo-effect).

 

Bootcamp biedt een goede balans tussen duur en kracht-sport. Hierdoor verbrandt je voldoende om gewicht te kunnen verliezen, en werk je ondertussen aan je spiermassa. Door deze training te combineren met een (gratis) professioneel voedingsadvies, zul je snel merken dat je lekkerder in je vel zit met meer energie en het gewenste gewicht!

 

Je kunt al trainen bij GMA Sports voor 3,50 per training. Het is niet te geloven, maar hier zit alles bij in begrepen!

 

Sportieve groet,
Michael Smit
GMA Sports – Sporten bij het Geestmerambacht!

 

DUURZAAM AFVALLEN MET BOOTCAMP

Gratis voedingsanalyse & advies bij GMA Spors!

 

Duurzaam afvallen met bootcamp training.

Een mening over “Duurzaam afvallen met bootcamp training.

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld.