Direct Coaching

 

De Langedijker Sport Unie komt dit jaar met een nieuw concept. Het concept zal zich ontwikkelen onder de naam Direct Coaching. Direct Coaching bied je de mogelijkheid om te werken aan je sportieve doelstellingen in de vertrouwde omgeving van je huis of locatie naar keuze.

 

Hoe werkt Direct Coaching ?

 

Bij Direct Coaching wordt er op basis van je sportieve doelstellingen een analyse gemaakt van de locatie waar jij wilt gaan sporten. Dit kan bijvoorbeeld zijn: je woning, straat, natuurgebied in de buurt of op je werk. Na de analyse wordt er een persoonlijk schema opgebouwd dat aansluit bij jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens wordt het schema doorgenomen zodat je er op een veilige en verantwoorde manier mee aan de slag kan.

 

Nadat je op gang bent geholpen kun je per email vragen stellen aan je coach. Wil je na een zelf gekozen periode graag een nieuw schema, dan hoef je alleen maar contact op te nemen met je coach. Binnen enkele dagen kun je alweer aan de slag met een nieuw uitdagend schema.

 

Extra modules

 

Naast het sporten biedt de Langedijker Sport Unie ook de module voeding aan. Omdat je persoonlijke coach op de hoogte is van jouw schema en situatie kan er een voedingsschema worden ontwikkeld dat parallel loopt aan je trainingsschema en bijvoorbeeld je werksituatie.

 

Wil je helemaal efficiënt en effectief aan de slag, dan kun je ook nog de module sportverzorging toevoegen. Tijdens een professionele sportmassage wordt er onderzocht of het schema niet voor fysieke problemen zorgt en kan er in een ontspannen sfeer gesproken worden over het trainingsschema en eventuele aanpassingen. Na de behandeling ontvang je per email een verslag waarin alle aanpassingen en een passend advies zijn verwerkt.

 

Voordelen van Direct Coaching

– Nooit meer vastzitten aan een (jaar)contract bij een sportschool.

– Sporten in een vertrouwde omgeving en wanneer het jou uitkomt.

– Een persoonlijke coach die weet wat jij wil.

– Vrijwel alle voordelen van een Personal Trainer, voor een betaalbare prijs.

– Nooit meer sporten in een overvolle sportschool.

– Snel en duidelijk antwoord op al je sportieve vragen.

 

CONTACT

 

Personal Trainer Langedijk

Direct Coaching – Langedijk e.o