De Zombie Obstaclerun is terug met haar 2e editie!

 

Op zaterdag 27 oktober 2018 zal Recreatiegebied Geestmerambacht volledig in het teken staan van de 2e editie van de Zombie Obstaclerun 5KM. Na een succesvolle 1e editie van het evenement zijn we dit jaar terug met een parcour met vernieuwde obstakels en meer bloeddorstige zombies. Voor deze editie werken we samen met Lasertag Alkmaar die voor nóg meer beleving voor jou als deelnemer gaan zorgen. Ben jij er klaar voor?

 

Achtergrondinformatie

De meeste mensen zijn bekend met het Obstaclerun concept, bijvoorbeeld met het welbekende Mudmasters evenement. Wij gaan hierin nóg een stapje verder. Het concept, overgewaaid uit Amerika, zorgt ervoor dat je uitgedaagd wordt via verschillende obstakels en bloeddorstige zombies de eindstreep te halen. Heb je aan het einde van het parcour levens, oftewel lintjes, over? Dan mag jij je Survivor van de Zombie Obstaclerun noemen!

 

Inschrijven kan via de onderstaande knop ‘INSCHRIJVEN’. Mocht het evenement nog niet uitverkocht zijn, dan zijn ook nog deelnamebewijzen op de dag van het evenement te koop.

 

Blijf via Facebookpagina ‘Zombie Obstaclerun 2018’ op de hoogte van dit evenement!

 

INSCHRIJVEN

 

BEKIJK NU DE AFTERMOVIE 2017

Zombie obstaclerun 2018

Zombie obstaclerun 2018