Triathlon Langedijk – GMA Sports

 

Na het organiseren van een reeks succesvolle sport evenementen gaat GMA Sports een nieuwe uitdaging aan! 18 augustes 2018 zal er in het Geestmerambacht een achtste triathlon (sprint) plaatsvinden. De volgende afstanden zullen worden afgelegd:

 

750 meter zwemmen
20 kilometer fietsen
5 kilometer hardlopen

 

 

Het zwem onderdeel zal plaatsvinden in het meer, het fietsonderdeel zal bestaan uit twee rondes richting Schoorldam en terug, en het hardloop onderdeel zal rond het meer plaatsvinden. De voorbereidingen zijn in volle gang, vanaf mei zal alle informatie beschikbaar zijn en zullen de inschrijvingen van start gaan. Je kunt je inschrijven als individu, duo of trio.

 

 

INSCHRIJVEN

 

triathlon geestmerambacht

Triathlon (sprint) geestmerambacht

 

 

 

GMA Sports is al jaren de grootste sportaanbieder van het recreatiegebied Geestmerambacht. Als lid van GMA Sports kun je vaak gratis of met hoge korting deelnemen aan lokale evenementen die worden georganiseerd vanuit GMA Sports. Op deze manier maken wij sporten net weer iets leuker!

Volg ons op Facebook!

 

 

 

 

 

Naast het sporten kun je bij GMA Sports ook terecht voor alle sportverzorging die je nodig hebt. Zo hebben wij in Langedijk een massagepraktijk waar je terecht kunt voor sportmassage, ontspanningsmassage en cuppingmassage. Door dit de combineren met je training bij GMA Sports, kun je snel en effectief je doelen realiseren. Met deze combi kun je gebruik maken van fikse korting!

 

 

 • Small Group Training @ GMA Sports

  " Ik heb mee gedaan met de pilot small group training bij GMA Sports (Geestmerambacht) en heb de organisatie als professioneel en prettig ervaren! Ik ben flink afgevallen, en heb mijn conditie weer terug! "

 • Bootcamp bij het Geestmerambacht!

  " Naast mijn waterpolo training volg ik bootcamp en Insanity bij het Geestmerambacht, super combinatie! Meer energie en explosiviteit! "

 • Krachttraining naast duursport.

  " Jaren heb ik gewerkt aan mijn hardloopconditie, hier en daar wat pijntjes maar het ging. Nu ik naast mijn hardloop training ben gaan bootcampen(krachttraining) merk ik dat ik meer snelheid en kracht heb en de pijntjes verdwijnen. "

 • Doelgericht & Resultaten!

  " De afgelopen jaren was ik vaak alleen actief in de sportschool en zag weinig verandering. Nu ik in een gezellige groep sport heb ik het gevoel dat ik meer doe dan ooit, en ik zie mijn lichaam fitter en strakker worden! Super blij! "

 

 

Triathlon Langedijk, Geestmerambacht – GMA Sports