Kickboxen

 

Kickboxen Langedijk. Ben jij op zoek naar een toegankelijk kickbox les in de regio Langedijk? GMA Sports geeft sinds november recreatieve kickbox lessen voor beginneners, met de mogelijkheid om door te stromen naar gevorderde lessen.
 

 

De kickbox lessen worden binnen aangeboden op De Mossel 8b, Noord-scharwoude. Er zijn materialen beschikbaar vanuit de club, en je kunt altijd vrijblijvend een les komen volgen.
Naast het kickboxen binnen, heeft GMA Sports ook 4 dagen per week buiten les in het Geestmerambacht. Deze lessen bestaan voornamelijk uit bootcamp en hardlopen.

 
 

Bij GMA Sports train je onder begeleiding van een professionele instructeur die ervaring heeft, en jou kan helpen op een verantwoorde manier sterker en fitter te worden. Wil je je opgeven voor een (gratis) proefles kickboxen, stuur dan een email naar info@langedijker-sportunie.nl op bel naar +31654322962.

 

kosten sporten bij GMA Sports

 

GMA Sports streeft er naar om hun sportaanbod zo toegankelijk mogelijk te houden. Het is al mogelijk om 52 keer per jaar te trainen voor 15,- per maand. Onbeperkt sporten kan al vanaf 25,-! Strippenkaarten (50,-) blijven bij GMA Sports geldig voor onbepaalde tijd, als je niet zeker weet wanneer je kunt sporten.

 

 

Kickboxen