Hardloop wedstrijd Geestmerambacht

 

Hardloop event Geestmerambacht. GMA Sports is een buitensport bedrijf die (sport)lessen en recreatieve activiteiten organiseert in het natuurgebied Geestmerambacht. Voor het komende jaar hebben wij daar een nieuw evenement aan toegevoegd, een hardloop wedstrijd! 21 januari 2017 zal er voor het eerst een wedstrijd worden georganiseerd.

 

Het GMA is een recreatiegebied in Noord-Holland (vlakbij Alkmaar) met een prachtig meer waar verschillende wandel en fietspaden omheen lopen. Over de afgelopen jaren werden er steeds minder activiteiten georganiseerd, en daar gaat GMA Sports verandering in brengen.

 

Het parcour zal dwars door het gebied lopen, met een totale afstand van 7 kilometer. De afstand is gekozen, om het evenement voor een zo groot mogelijke groep toegankelijk te houden. Over de komende jaren willen wij bij elke editie nieuwe afstanden toevoegen.

 

Wij hopen op lange termijn een bijdrage te kunnen leveren aan het in stand houden van het recreatieschap. Zo kunnen sporters uit de regio rekenen op meer dan alleen het hardloop event de komende jaren!

 

Wil je graag deelnemen aan de ‘hardloop wedstrijd Geestmerambacht’, kijk dan even naar het Facebook event: https://goo.gl/69gFZd

Hardloop wedstrijd Geestmerambacht

Loopscholing Geestmerambacht

 

 

 

 

Hardloop wedstrijd Geestmerambacht – 21 Januari 2017

Een mening over “Hardloop wedstrijd Geestmerambacht – 21 Januari 2017

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld.