Beste deelnemer,

 

Over 3 dagen is het zover! Ben jij er klaar voor? Jij gaat meedoen aan de Zombie Obstaclerun 5KM, en probeert alle zombies in het infectiegebied te slim af te zijn en levend de eindstreep te bereiken.

 

Hierbij nog belangrijke informatie over het evenement en tips voor jou als deelnemer. Zo wordt de kans groter dat jij de eindstreep gaat halen!

 

Informatie over het evenement

De Zombie Obstaclerun 5KM wordt op zondag 29 oktober gehouden in het Recreatiegebied Geestmerambacht. Het startpunt is aan de zuidkant. Dus stel je navigatie hierop in!

Adres:   Restaurant ’t Zuidpunt

Nauertogt 28

1721 PX Broek op Langedijk

Afhankelijk van je eigen starttijd kun je je inschrijven en je levens (lintjes) komen ophalen bij de witte tent naast het restaurant ’t Zuidpunt. Dit kan vanaf 30 minuten voordat je start. Voor de eerste startgroep om 18:00uur is dit dus 17:30uur.

 

Belangrijke telefoonnummers

  Taak Telefoonnummer
Esther Boekel Hoofd facilitair 681382839
Michael Smit Hoofd opbouw 654322962
Klaas Hessel van Schepen Hoofd vrijwilligers 657753637
Ron Hoofd vrijwilligers             615592302
Jack Smit EHBO 1KM 650247263
Mark Bruin EHBO 2,5KM 650995447

 

Heb je vragen over het evenement? Bel dan naar Esther of Michael. Lukt dit niet, bel dan naar Klaas Hessel of Ron. We raden je aan de telefoonnummers in je mobiel op te slaan, je weet maar nooit wat er gebeurt op deze Halloweenavond….

 

Tips voor jou als deelnemer!

  • Het parcour wordt aangegeven met verschillende lichtbronnen waaronder heliumballonnen, ledverlichting en breaklights. Volg te allen tijde de aanwijzingen op het parcour!
  • Neem zelf 1 stuk licht mee, bijvoorbeeld in de vorm van een hoofdlamp/zaklampje. Hoe later je start, hoe donkerder het is!
  • Heb je levens (lintjes) over? Lever ze in bij de organisatie!
  • De obstakels gelden als ‘safezone’ voor jou als deelnemer. De bloeddorstige zombies zullen je hier met rust laten!
  • Op de helft van het parcour (2,5KM) is een EHBO/waterpost aanwezig. Dit punt geldt tevens als ‘safezone’. Je hoeft hier dus niet bang te zijn achterna te worden gezeten door bloeddorstige zombies!
  • Bij restaurant ’t Zuidpunt zijn geen kluisjes/beperkt garderobe aanwezig. We raden je aan zoveel mogelijk spullen in je auto te laten, en ‘ready to run’ naar het startpunt te komen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het achterlaten van spullen op het evenemententerrein. Mocht je een jas of tas willen achterlaten, dan kan dat binnen bij het Zuidpunt.

 

 

 

 

Parkeren

We raden je aan met de auto of fiets naar de Zombie Obstaclerun te komen. Naast restaurant ’t Zuidpunt is voldoende parkeergelegenheid om je auto kwijt te kunnen. Parkeren is gratis.

Busverkeer naar Recreatiegebied Geestmerambacht is helaas niet mogelijk.

 

Restaurant ’t Zuidpunt

Voor consumpties is restaurant ’t Zuidpunt geopend tijdens het evenement. Betalen gaat bij voorkeur contant, voor pinbetalingen betaal je iets extra’s.

Het toiletgebouw buiten is vrij te gebruiken, bij het restaurant betaal je hiervoor €0,50.

 

Wij kijken ontzettend naar je uit!

 

Tot de griezeligste zondagavond,

 

Organisatie Zombie Obstaclerun 2017

Deelnemersinformatie – Zombierun