Bootcamp-club (regio) Bergen – Kom je uit Bergen, Schoorl of Heiloo en ben je opzoek naar een bootcamp training in de buurt?

 

GMA Sports is een organisatie die Bootcamp lessen aanbied in het Geestmerambacht.  Tijdens de lessen wordt er gewerkt met interval training, kracht uithoudingsvermogen en teambuilding- oefeningen. Het is een les waarbij je fitter en sterker wordt, en er is ook ruimte om te werken aan persoonlijke doelstellingen. Het Geestmerambacht is een omgeving die de mogelijkheid om variërende trainingen biedt.

 

Bekijk het lesrooster voor ons aanbod, of schrijf je in voor een proefles via onze FITMANAGER.

 

Heb je altijd eens willen sporten in het Geestmerambacht? Bootcamp is toegankelijk voor ieder niveau en je kunt altijd een keer gratis mee komen doen! Wij hebben een gezellige, sportieve groep waarmee wij vier dagen per week kan trainen bij het meer en een dag binnen (kickboksen). De lessen zijn uitdagend en variërend om je scherp te houden. Naast de training bestaat er de mogelijkheid om extra begeleiding te krijgen in voeding & diëtiek of sportmassage.

 

Naast het sporten kun je bij GMA Sports ook terecht voor alle sportverzorging die je nodig hebt. Zo hebben wij in Langedijk een massagepraktijk waar je terecht kunt voor sportmassage, ontspanningsmassage en cuppingmassage. Door dit de combineren met je training bij GMA Sports, kun je snel en effectief je doelen realiseren. Met deze combi kun je gebruik maken van fikse korting!

 

 

PROEFLES

 

Bootcamp: Bootcamp is een stevige total-body work out, waarin er gewerkt word met variërende kracht en cardio oefeningen (met en zonder materialen). Je zal er sterker en fitter van worden, met wekelijks een nieuwe uitdaging!

 

Kickboksen: De kickboks lessen van GMA Sports worden aangeboden in samenwerking met Ben Ali Gym. De lessen zijn toegankelijk voor beginnende sporters, en er wordt tijdens de lessen niet aan sparren gedaan. Een pittige conditie work-out!

 

Hardloop training: Tijdens de hardloop training van GMA Sports wordt er op eigen niveau getraind. Je kunt aansluiten als beginnend loper, maar er is ook zeker voldoende uitdaging voor de gevorderde loper.

 

Pilates: Pilates is een total body work out waar je aan de slag gaat met het verbeteren van je houding, spiercontrole en lenigheid. Het is een training waardoor je meer uit de andere lessen kunt halen omdat je soepeler en beter gaat bewegen.

 

Insanity: Insanity is een training die na de bootcamp geplakt kan worden. Het is een training waarbij je een parcour van +/- 5km gaat hardlopen met oefeningen onderweg. (let op: Minimaal 5km kunnen hardlopen is verplicht)

 

Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar +31654322962 of mailen naar info@langedijker-sportunie.nl

 

 

 

Bootcamp regio Schoorl

Bootcamp regio Bergen

 

 

 • Small Group Training @ GMA Sports

  " Ik heb mee gedaan met de pilot small group training bij GMA Sports (Geestmerambacht) en heb de organisatie als professioneel en prettig ervaren! Ik ben flink afgevallen, en heb mijn conditie weer terug! "

 • Bootcamp bij het Geestmerambacht!

  " Naast mijn waterpolo training volg ik bootcamp en Insanity bij het Geestmerambacht, super combinatie! Meer energie en explosiviteit! "

 • Krachttraining naast duursport.

  " Jaren heb ik gewerkt aan mijn hardloopconditie, hier en daar wat pijntjes maar het ging. Nu ik naast mijn hardloop training ben gaan bootcampen(krachttraining) merk ik dat ik meer snelheid en kracht heb en de pijntjes verdwijnen. "

 • Doelgericht & Resultaten!

  " De afgelopen jaren was ik vaak alleen actief in de sportschool en zag weinig verandering. Nu ik in een gezellige groep sport heb ik het gevoel dat ik meer doe dan ooit, en ik zie mijn lichaam fitter en strakker worden! Super blij! "

Bootcamp-club Bergen – abonnementen vanaf 15,- p.m!