BOOTCAMP ALKMAAR

 

BOOTCAMP ALKMAAR E.O. Ben jij op zoek naar een bootcamp training in de omgeving van Alkmaar ? GMA Sports organiseert uitdagende trainingen zoals bootcamp in het Geestmerambachtgebied. Tijdens de bootcamptraining ga je aan de slag met steeds wisselende trainingen waarbij kracht, uithoudingsvermogen en teambuilding centraal staat. Samen ga je een uur lang aan de slag, onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Wil je meer informatie over ons uitgebreide sportaanbod in de omgeving van Alkmaar ? Laat je dan informeren door onze website, of stuur een email naar info@langedijker-sportunie.nl .

 

GMA Sports is de grootste sportaanbieder van het Geestmerambacht. Wij bieden naast Bootcamp   ook Insanity, Earlybird en Loopscholing aan. De trainingen zijn toegankelijk voor alle niveaus.

 

Naast een training bij GMA Sports kun je een afspraak te maken voor een massagebehandeling in onze praktijk in Langedijk. Wij zorgen naast een sportaanbod ook voor gepaste sportverzorging.

 

Al onze diensten zijn ook beschikbaar voor bedrijven, hierbij kun je denken aan bedrijfsbootcamp, sportieve uitjes of een bedrijfsmasseur. Deze diensten zijn beschikbaar in Alkmaar e.o.

 

 

PROEFLES

 

Bootcamp Alkmaar. Bootcamp training in het Geestmerambacht.

Bootcamp Alkmaar. Bootcamp in het Geestmerambacht.

 

 

GMA Sports organiseerd jaarlijks verschillende kleine evenementen voor zijn deelnemers. Als lid van de bootcamp-club kun je vaak gratis of met hoge korting deelnemen aan lokale sportevenementen die worden georganiseerd door de Langedijker Sport Unie of GMA Sports zelf. Op deze manier heb je steeds een nieuw doel om naar toe trainen, en maken wij het sporten net weer ietsje leuker!

 

 

Volg ons op Facebook!

 

 

 • Small Group Training @ GMA Sports

  " Ik heb mee gedaan met de pilot small group training bij GMA Sports (Geestmerambacht) en heb de organisatie als professioneel en prettig ervaren! Ik ben flink afgevallen, en heb mijn conditie weer terug! "

 • Bootcamp bij het Geestmerambacht!

  " Naast mijn waterpolo training volg ik bootcamp en Insanity bij het Geestmerambacht, super combinatie! Meer energie en explosiviteit! "

 • Krachttraining naast duursport.

  " Jaren heb ik gewerkt aan mijn hardloopconditie, hier en daar wat pijntjes maar het ging. Nu ik naast mijn hardloop training ben gaan bootcampen(krachttraining) merk ik dat ik meer snelheid en kracht heb en de pijntjes verdwijnen. "

 • Doelgericht & Resultaten!

  " De afgelopen jaren was ik vaak alleen actief in de sportschool en zag weinig verandering. Nu ik in een gezellige groep sport heb ik het gevoel dat ik meer doe dan ooit, en ik zie mijn lichaam fitter en strakker worden! Super blij! "

Bootcamp Alkmaar e.o