Bootcamp-clubs open vanaf 11 mei | Buitensport weer toegestaan na twee maanden lock-down!

05/05/2020 Alkmaar – Na twee maanden gesloten blijven is er vandaag het verlossende woord naar buiten gekomen. Sporten in de buitenlucht is weer toegestaan met maximaal 10 personen.

Het kabinet heeft vandaag eens stappenplan gepresenteerd. Hierin wordt duidelijk hoe Nederland langzaam de lock-down zal afbouwen de komende maanden.

Voor buitensport aanbieders komt het verlossende woord misschien wel sneller dan zij hadden verwacht. Het Kabinet geeft aan dat vanaf maandag 11 mei, volwassenen weer mogen sporten in de buitenlucht in groepen van maximaal 10 personen. Het is wel belangrijk dat hierbij de 1,5-meter regel in acht wordt genomen.

De trainers van GMA Sports staan te springen om weer groepen deelnemers te mogen trainen. Bij GMA Sports kun je zes dagen per week genieten van diverse training (Bootcamp, hardlopen, pilates & kickboksen) in het recreatieschap Geestmerambacht.

Eigenaar Michael Smit is opgelucht; ‘Ik had dit jaar al bijna afgeschreven, tijdens het voorjaar en de zomer moeten wij het doen. Iedere week dat wij gesloten moeten blijven kost ons omzet’.

Vanaf volgende week maandag kan er gelukkig weer gesport worden. Wil je mee doen met een van de sportlessen van GMA Sports? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles via: https://club.fitmanager.com/club/booktrial/369

Bootcamp-clubs open vanaf 11 mei | Buitensport weer toegestaan na twee maanden lock-down!